Zowel op 28 en 29 september is er een Openlucht Bioscoop!

Stichting Het Moment heeft ons laten weten dat vrijdag 28 én zaterdag 29 september 2019 een bioscoopvoorstelling zal plaatsvinden!  Misschien was u er bij op 3 augustus. Dat was een geweldige avond!

Bijgevoegd een nieuwsbrief met alle details, dus ook welke films vertoond worden.

De link van de webversie van de nieuwsbrief: https://nomadische-cinema-het-moment.email-provider.nl/web/l4zdjtkmr6/1lghum32xv

Vóór de voorstelling zal het Parkhuis open zijn, dan bent u in de gelegenheid om  een drankje te verkrijgen. Tijdens de voorstelling kunt u ook drankjes halen, kort na de voorstelling sluit de bar. Er is geen pauze.

Het kleding advies is om u redelijk warm aan te kleden.

Goed om een stuk plastic folie of iets dergelijks mee te nemen om op te zitten (het gras en de tegels worden ’s avonds vochtig), en bijvoorbeeld kussens en een fleece deken voor het comfort.

Er is gratis entree. Stichting Het Moment organiseert, en draagt dan ook de kosten. Zij zullen ‘met de pet rondgaan’ om daar ook inkomsten tegenover te hebben. Pinnen is waarschijnlijk ook mogelijk.  Voor de goede orde, zij hebben geen winst oogmerk. Bijdragen is uiteraard op vrijwillige basis.

Het aantal plaatsen is beperkt (in verband met de vergunning), dus kom op tijd want op=op.

Bel of mail gerust als u nog vragen hebt.

Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *