Wil je ook meezingen?

Wist je dat Damaris Kort sinds enkele jaren met het Kwekerij Koor in de parkvilla repeteert? Lijkt het je leuk om daar ook mee te doen?

Of zing je mee op Earth Day op vrijdag 22 april 2022? Dit is een initiatief om aandacht voor de aarde te vragen. Op de avond van earth day organiseert zij een sing-a-long met lichtjes in het amfitheater. Zij heeft ons het volgende bericht toegestuurd:

Het kwekerij koor lenteproject – donderdagavond 7 april t/m 16 juni 2022
In het kwekerij koor maken wij met veel plezier muziek. Er is aandacht voor stemvorming en je hele lichaam. We zingen één- en meerstemmig, met en zonder instrumenten, in verschillende talen en diverse muziekstijlen. Ook ritmisch bewegen hoort soms bij een lied. Wij repeteren op donderdagavond in de parkvilla van het prachtige Park De Oude Kwekerij, vanaf 19:30 uur. Het kwekerij koor bestaat uit 8-18 leden. De contributie is € 90,- voor negen repetities. Meld je vandaag nog aan! damariskort@gmail.com 0641128709 of kijk op www.damariskort.nl

Earth Day sing-a-long – vrijdagavond 22 april 2022
22 april is het elk jaar Earth Day en het lijkt me heel leuk om dat dit jaar weer samen te vieren! Het idee is als volgt: om 21:00 uur verzamelen wij in en rond het amfitheater van het Park de oude kwekerij. Iedereen komt met een “lichtje in een potje” naar het amfitheater. Je gaat makkelijke, korte liederen of canons leren en samen zingen. Liederen met als onderwerp de aarde en de natuur. Iedereen is welkom om aan te sluiten en mee te zingen. Hoe meer lichtjes hoe meer zang! Het duurt een dik half uurtje, denk ik. Aanmelden is niet nodig, meedoen is voldoende. (Bij nat weer en harde wind gaat het niet door.)

Hartelijke groeten,
Damaris.

stem voice stimme: stemvorming volgens de Lichtenberger® Methode
privé zangles: dinsdag t/m donderdag op afspraak
individuele zangles in een groep: het Kwekerij Koor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *