Vrijwilligers gezocht met liefde voor groen!

Wist je dat er iedere donderdag tussen 09.30 en 12.00 vrijwilligers hard aan het werk zijn om ons park zo mooi te onderhouden? Zij planten bollen, bomen, struiken en groente en fruitplanten. Helpen met oogsten, opruimen, snoeien en nog veel meer! Alleen zij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Dus heb je zin om lekker in de buitenlucht mee te helpen? Stuur dan even een bericht via ons contactformulier!

Wil je een keer helpen bij een evenement? Stuur dan jouw gegevens naar boudewijn@parkdeoudekwekerij.nl

3 reacties op “Vrijwilligers gezocht met liefde voor groen!”

 1. Goedemorgen,

  Ik wil mij graag inzetten voor Park de Kwekerij en het lijkt mij heel leuk om mee te helpen op de 1ste zaterdag van de maand.
  Zaterdag 3 september ben ik helaas afwezig, maar ik zou zaterdag 1 oktober al mee kunnen helpen.
  Ik woon niet in de wijk, maar ben mede eigenaar van fysiotherapie Adams en wij genieten elke dag van het mooie uitzicht op het park.

  Met vriendelijke groet,
  Geralde vd Akker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *