Vooraankondiging open podium zondag 15 september

15 september twee keer feest tijdens Open Podium

Op 15 september is het laatste Open Podium in theater De Oude Kwekerij van 2019. Een bijzonder Open Podium. Voor het Open Podium wordt het Kunstwerk onthuld, dat de leerlingen van de Nicolaas Beetsschool vorig schooljaar hebben gemaakt. In juni zijn op de bovenste rij de sierelementen van gietbeton onthuld. Deze worden nu extra verstevigd en ook op de onderste drie rijen van het theater komen deze sierelementen. De opening is nu gepland om 13.30 uur.

Na de onthulling begint om 14.00 uur het Open Podium. Ook het Open Podium zelf is bijzonder. Het Open Podium viert zijn eerste lustrum waarvoor een aantal oude bekenden langskomen. Het jeugdtoneel Victorie, dichteres Petra van Rijn en zangeres Fatima Haring. Ook komt er een optreden van de Nicolaas Beetsschool. We gaan erover in gesprek met de school, maar door de vakantie heeft dit op de sluitdatum van de kopij voor de Hovenier nog niet plaatsgevonden.

Het precieze programma van het Open Podium van 15 september met alle feestelijkheden die erbij horen plaatsen we nog op de website van de Parkvereniging: www.parkdeoudekwekerij.nl. Alle leden van de Parkvereniging ontvangen nog een apart bericht.

We zien jullie graag op 15 september.

Werkgroep theater,

Petra van Rijn, Jaap Zwaag, Jos Res en Karel Beentjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *