Prachtig 13e editie van het Volleybaltoernooi!

Wat hebben we samen genoten! Maar liefst 11 teams streden om de gewilde wisselbokaal ,die gelukkig weer boven water kwam door een attent berichtje van Team Blauestraat die de prijs nog voor het laatst heeft gewonnen in 2019!

De organisatie en de vele vrijwilligers waren vrijdag 26 augustus al begonnen met opbouw en gelukkig met de hulp van de JOL konden veel tenten die door hen waren gebruikt de afgelopen weken, verplaatst worden. Ook werden op verschillende plekken de spandoeken opgehangen.

Zaterdagvroeg de verdere opbouw gedaan, wedstrijdtafel ingericht, muziekinstallatie aangesloten, 3 velden uitgezet, de springkussens opgeblazen en de bar bemand.

Na de briefing voor de Teamcaptains te starten met de warming up. Zo konden alle deelnemers hun spieren losmaken.

Nadat iedereen 4 wedstrijden had gestreden in de voorrondes gingen 4 teams door naar de halve finale: Sloophamer vs Ergowebshop en Eikenlaan vs ’t Ken Net

De strijd was hevig en de sportiviteit hoog. De finalisten waren team Sloophamer en ’t Ken Net. De finale bestond ook uit 2 sets en die werden door beide teams 1 keer gewonnen. Maar op doelsaldo was het verschil duidelijk.

De winnaar van de 13e editie was team: ’t Ken Net uit de Bergerhof

De prijs werd uitgereikt door Wethouder Van Iterson Scholten.

De teams hebben de volgende posities gehaald:

Na de uitreiking konden alle deelnemers en bezoekers een heerlijke maaltijd ophalen die door de lokale Chinees (Dynasty) werd verzorgd. Naast de hamburgers, hotdogs en pannenkoeken die de hele middag tegen een leuke prijs gekocht konden worden!

En daarna ging het Parkfeest beginnen met de superband Beejay & the Memphis Project voorafgegaan door DJ Miss Jacky

Wij zijn alle foto’s en video’s nog aan het verzamelen maar die delen we binnenkort hier en op onze social media kanalen!

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers en een bijzondere vermelding voor sponsoren en samenwerkingspartners:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *