Openlucht Bioscoop zaterdag 24 augustus

We gaan weer genieten van het mooie weer en ons Park met de Openlucht Bioscoop georganiseerd door Het Moment.

Film: Do the Right thing (1989)

BEKIJK HIER DE TRAILER

Drama/komedie van Spike Lee

Met o.a. Danny Aiello, Ossie Davis en Spike Lee.

Kleurrijke, individualistische uitvergroting van een multi-raciale New Yorkse wijk, Bedford-Stuyvesant in Brooklyn, vol explosieve spanningen. In minder dan 24 uur worden de bewoners, deels door de zomerhitte, deels door onverdraagzaamheid, naar een kookpunt gevoerd. De haat richt zich vooral op de Italiaanse uitbaters van een pizza-tent. Een film vol brutaliteit en dubbele bodems, die de reputatie van Lee als regisseur definitief vestigde zonder dat hij aan commerciële trends of gemakkelijke sensatie toegaf. Sterke rol van Danny Aiello. Lee zelf speelt de rol van loopjongen Mookie. Knap staaltje cinema. (Bron: VPRO Cinema)

Praktische info
Als publiek zit je op een tribune gemaakt van tegels en gras. Voor maximaal comfort neem je een eigen kussen en deken mee. Je kan genieten van de inhoud van je eigen picknickmandje of je kunt een drankje bestellen bij het Parkhuis van Park de Oude Kwekerij.

Entreebewijzen ophalen is mogelijk vanaf 19:00 uur bij de middeningang van het Park. Het Parkhuis is open voor publiek vanaf 20:15 uur.
Het voorprogramma begint om 21:50 uur.
De film begint wanneer het donker genoeg is.

Toegang: gratis, een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld!
Adres: Jan van scorelkade 6, 1817 GE Alkmaar
Bereikbaarheid: er zijn geen parkeerplaatsen op het terrein. Wel is er een P+R parking achter het Station Alkmaar Centraal, die op loopafstand is van Park de Oude Kwekerij.
Capaciteit: 120 plaatsen, het is niet mogelijk te reserveren en je kunt kaarten ophalen bij de ingang van het Park vanaf 19:00 uur. VOL = VOL
Toegankelijkheid: rolstoel toegankelijk
Leeftijd: 16+
Honden zijn in het Park niet toegestaan.

Uiterlijk een dag van tevoren wordt besloten of de filmavond doorgaat. Dit kun je lezen via facebook.com/hetmoment.net, facebook/Park de Oude Kwekerij , de website www.hetmoment.net, deze website en de nieuwsbrief van Het Moment (aanmelden via www.hetmoment.net).

De Openluchtbioscoop filmvertoningen in Park de Oude Kwekerij zijn mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Alkmaar, middels de subsidie “Alkmaar Maakt Het!” en Bewonersinitiatieven en door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het Moment dankt de Gemeente Alkmaar en het Prins Bernhard Cultuurfonds daarvoor!

Meer info vind je hier: https://nomadische-cinema-het-moment.email-provider.nl/web/l4zdjtkmr6/5yjk1e85uv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *