Open Podium 8 mei

Het seizoen van Openluchttheater De oude Kwekerij is weer van start gegaan en vervolgt op zondag 8 mei met een zeer gevarieerd programma, gepresenteerd door Petra van Rijn.

Als eerste treedt op het Verteltheater, dat bestaat uit drie acteurs, een muzikant en een interviewer. Zij spelen naar aanleiding van verhalen uit het publiek en geven er wellicht een andere kijk op.

Hierna is het podium voor de tweemansformatie Paranoid Creeps, één stem, één gitaar, met songs van Radiohead in een eigen interpretatie.

Als derde treedt het orkest Overstag op. Dit orkest bestaat uit vijf musici die vrolijke dansmuziek van over de hele wereld spelen. Wellicht komen de dansers ook mee, maar ook het publiek wordt uitgenodigd een dansje te wagen, al dan niet op het podium.

De middag begint on 14.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. De toegang is gratis, wel wordt er na afloop een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd. Bij regen zet de organisatie een tent op, bij heel slecht weer wordt uitgeweken naar de Parkvilla, de kantine van het park.
Park De oude Kwekerij ligt aan de Jan van Scorelkade 6, achter het station van Alkmaar bij molen De Eendracht.

Informatie bij Petra van Rijn, 072-5154242.

Foto: Rose Heliczer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *