Open Podium 7 augustus

Op zondag 7 augustus is er weer een Open Podium in het Openluchttheater van Park De oude Kwekerij. Jos Res presenteert de middag.


Als eerste attractie treedt op het Alkmaars/Heilooƫr muziekgezelschap de Fruit Compagnie met saxofonist Robert Dubois, percussie van Thijs Fatels en Jelle Bouwhuis op gitaar. Zij begeleiden dichter/zanger Felix Hogeboom, die Nederlandstalige teksten brengt.
Hierna volgt een optreden van Demas, de vierkoppige band rond Peter Dekker. Zij spelen eigen werk van Peter Dekker met als basis latin jazz. Demas bestaat sinds de jaren 70 en heeft sinds enige tijd een violist in de gelederen.


Deze muzikale middag wordt afgesloten door het Elma Nijhuis Quartet dat al vaker optrad in De oude Kwekerij. Zij brengen een programma van lichte, swingende jazz en composities van Nedley Elstak die zelden uitgevoerd worden. Het belooft een gevarieerde middag te worden.


De middag begint om 14.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen. Als het erg warm is, is het Open Podium in de schaduw rond het theater. Bij erg slecht weer wordt er een tent opgezet. Tijdens en na het Open Podium zijn er drankjes te koop bij het buffet bij het theater.


De toegang is gratis, wel wordt er rondgegaan met de pet voor een kleine, nadrukkelijk vrijwillige, bijdrage.


Park De oude Kwekerij ligt aan de Jan van Scorelkade 6, pal achter molen De Eendracht aan de noordzijde van NS-station Alkmaar.

Foto: Elma Nijhuis Quartet door Don Spitsbergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *