Open Podium 24 juni 2018

Deze zomer is er iedere vierde zondag van de maand een Open Podium in het amfitheater van park De Oude Kwekerij. Op 24 juni presenteert Mandy Lodder weer een afwisselend programma van uiteenlopende artiesten. Om 14.00 uur begint het optreden van Michael O. Gerrits, die met zijn melodieuze stem en virtuoos gitaarspel het publiek in het theater al eerder ontroerde. Hierna is het podium voor de performer Yvonne Blokker die een act van tekst en muziek laat zien over een persoonlijke gewaarwording. Zij wordt opgevolgd door het zangduo 2in1voud dat bestaat uit Jörgen Boots en Ron van Riet. Zij brengen Nederlandse luisterliedjes ten gehore in een warme sound met teksten die weten te raken.
De verhalenvertelster Naomi Stern is hierna aan de beurt. Met haar stem en gebaren brengt zij verhalen tot leven en weet het publiek te boeien tot het al dan niet happy end.

Tenslotte treedt het Zangduo Mizu op, met Mark Minnema op gitaar en mandoline en Miranda Zuurbier met zang en accordeon. Zij spelen onder meer Franse chansons die een gevoel van nostalgie teweegbrengen bij de luisteraar.
Rond 16.00 is de middag in het theater afgelopen en is er gelegenheid nog iets te drinken in de Parkvilla. De entree is gratis, wel wordt een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd.

Park De Oude Kwekerij bevindt zich aan de Jan van Scorelkade 6, tussen de wijken Bergerhof en Bergermeer in.

Als het regent gaat het Open Podium door, maar in dat geval worden er tenten opgezet of wordt er uitgeweken naar de Parkvilla. Voor verder informatie kunt u bellen met 072-5154242.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *