Open Podium 22 juli 2018

Tijdens de hele zomer is er op de vierde zondag van de maand een Open Podium in het amfitheater van Park De Oude Kwekerij aan de Jan van Scorelkade 6 te Alkmaar. Ook op 22 juli treden er weer diverse artiesten op.
Toneelvereniging Alkmaar brengt de voorstelling ‘Belgische Bonbons’. De jongste acteurs en actrices van de vereniging treden  hiermee voor het voetlicht.
Het volgende optreden is van de band On 2 Together, waarmee zangeres Nicka Knape   jaren 90-muziek brengt met een knipoog naar het heden. Voor haar is het de eerste keer in De Oude Kwekerij.

Ook voor de dichteres Jeannette Coppens is het haar debuut in het Openluchttheater. Jeannette is lid van het Alkmaars Dichtersgilde en van het collectief Hadewijch en zij leest een aantal gedichten van eigen hand.

Tenslotte is het podium voor de Alkmaarse zangeres Fatima Haring (zie foto), die vorig seizoen al veel succes oogstte in het park en graag nog eens komt.
Het Open Podium begint om 14.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen.

Park De Oude Kwekerij ligt achter de molen aan de noordkant van het Alkmaarse NS-station. De toegang is gratis, wel wordt er met de pet rondgegaan voor een kleine vrijwillige bijdrage. Parkeren kan niet in de meest directe omgeving van het park, wel is in de nabije wijk De Bergermeer de mogelijkheid de auto neer te zetten.

Na afloop is er gelegenheid nog iets te drinken en na te praten in de Parkvilla.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *