Ondersteun jij ook de ‘Klim naar de Hemel’?

HELPENDE HANDEN GEZOCHT OM UNIEK EVENEMENT JARIGE GROTE KERK TOT EEN SUCCES TE MAKEN!

Grote Kerk Alkmaar bestaat 500 jaar en dat wordt onder andere gevierd met een uniek evenement: ‘Klim naar de hemel’. Een eenmalige mogelijkheid om Alkmaar vanaf grote hoogte te bekijken op de speciaal voor deze gelegenheid tegen en bovenop de Kerk gebouwde platforms.

‘Klim naar de hemel’ is alleen mogelijk met de hulp van heel veel vrijwilligers. Zij zorgen dat de (dagelijkse) werkzaamheden worden uitgevoerd die nodig zijn om het bezoek aan het platform zo soepel mogelijk te laten verlopen. Denk bijvoorbeeld aan kassa-werkzaamheden, het scannen van entreekaartjes en de begeleiding van de Klim.

Dus doe mee! Alle hulp is zeer welkom. Zelfs als je hoogtevrees hebt, kunnen we je hulp gebruiken. Dit geldt ook als je fysiek niet in staat bent om de Klim te maken. We hebben namelijk op de grond ook  helpende handen nodig.

En help mee door dit bericht te delen.  Praat erover met familie, vrienden, kennissen, buren en probeer zoveel mogelijk mensen warm te krijgen voor dit fantastische avontuur. Deel onze berichten op Facebook, Twitter en Instagram.

Meld je hier direct aan om mee te helpen. Medewerkers van de Vrijwilligers Centrale nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op om te kijken op welke wijze jij kunt helpen.

Lijkt het je leuk, maar twijfel je nog? Ga dan naar de informatieavond op woensdag 11 april aanstaande in de Grote Kerk. Daar krijg je alle informatie over het evenement, over de vrijwilligerstaken, de organisatie en je kunt je daar ook gelijk inschrijven om mee te helpen.

Locatie: Grote Kerk Alkmaar
Tijd:  19.30 – 20.30 uur
Datum: woensdag 11 april
De bijeenkomst is gratis, maar inschrijven vooraf is gewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *