NL Doet 2018

Zaterdag 10 maart, was het NL Doet dag.

Ook park de Oude Kwekerij had zich hiervoor aangemeld via Stichting De Waaier. Van tevoren altijd spannend hoe zo’n dag gaat verlopen, hebben we mooi weer, zijn er genoeg deelnemers?

De weergoden waren ons bijzonder goed gestemd, droog, zonnetje erbij en zo’n 15 graden, een prachtige dag! En deelnemers? een parkhuis vol!!! Dertig mannen en vrouwen in de leeftijd van 5 jaar tot 80+.

Om 08:15 uur melde Nelleke zich als eerste om koffie en thee te zetten met een koekje wat ze van huis had meegenomen.

Tegen tienen zat het parkhuis vol met enthousiaste vrijwilligers te luisteren naar een welkoms woordje van Walter Waarna Teun aangaf wat er allemaal gedaan kon worden die dag.

En wat is er dan allemaal gedaan in het park?

De schuur is uitgeruimd, de theaterheuvel is ontdaan van onkruid, er is een insektenhotel gebouwd, de appel en perenbomen zijn vakkundig gesnoeid, er zijn twee speelhutten van wilgentenen gebouwd, de takkenril is aangevuld, de frisbeekasten zijn nagekeken, de kanten van de paddenpoel zijn aangepast, de takkenril bij de eetbare tuin is verlengd, de ramen van het parkhuis zijn gelapt, de speelkuil is schoongemaakt, er werd een smakelijke lunch voor dertig vrijwilligers gemaakt, grof vuil is weggebracht en de houder voor de vlaggenmast is geplaatst.

Door het prachtige weer en het enthousiasme van de deelnemers gingen al snel de jassen uit en bij sommige ook nog een trui want er werd ontzettend hard gewerkt.

Om 12:30 uur was er een bijzonder smakelijke en uitgebreide lunch, met paaseitjes.

En rond drie uur sloten we een prachtige dag af en gingen de laatste vrijwilligers moe maar voldaan naar huis.

Dankzij iedereen die aanwezig was is het een zeer geslaagde dag geworden met een geweldig eindresultaat.

Dus, Hans, Marita, Nicolien, Nelleke, Joop, Jan, Suze, Erik en zijn MTB-team, Walter, Ben, Rina, Thea, Jannemarie, Nicolette, Greetje, Dennis, Lenie, Karin, Boudewijn, Karel en heel veel kinderen, en ik ben vast wel iemand vergeten, BEDANKT dat jullie er waren!

Dankzij jullie kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde dag in het park.

met vriendelijke groeten,

Teun Jansen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *