Nieuw seizoen Openluchttheater De Oude Kwekerij

De Open Podia van 2019 van Openluchttheater De Oude Kwekerij komen er weer aan. In 2019 zijn ze op de derde zondagen van mei t/m september.

Het Open Podium van Theater De Oude Kwekerij van 28 april is helaas komen te vervallen. Dit komt doordat 28 april de eerste dag van de mei vakantie is en een dag na Koningsdag. De artiesten die zich al hadden gemeld trokken zich daarom terug. De tweede reden waarom we niet op zoek zijn gegaan naar vervangers is dat de winnaar van de wedstrijd voor het kunstwerk op het theater bezig is dit kunstwerk te realiseren. Deze winnaar is de Nicolaas Beetsschool.

Het eerste Open Podium is nu op 19 mei. Het wordt direct een bijzonder Open Podium, want er treden twee koren op: Vrouwenkoor Tadam en Popkoor Atlantis samen met vijf Alkmaarse talenten: Jesse Schoorstra, gitaar en zang, Sofia Kuhne, zang met muziek op band, Dejan Tromp, zang met muziek op band, Railey Khan, drum, en Emily Wareing, zang met ukelele. Het Open Podium begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.15 uur.

Over de opening van het kunstwerk op het theater krijgt u nog apart bericht.

De Open Podia zijn op de volgende data: 19 mei, 16 juni, 21 juli, 18 augustus en 15 september, steeds van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Het Open Podium van mei is nu al volgeboekt. Op 21 juli is er een speciaal Open Podium met als thema jazz. Op 15 september is het feest. Het Open Podium viert dan zijn eerste lustrum met optredens van artiesten die vaste gasten zijn van het Openluchttheater.

Als u wilt optreden tijdens de Open Podia kan dit nog heel goed op 16 juni en 18 augustus. Dit geldt ook voor de jazzmiddag van 21 juli. U kunt zich aanmelden via de mail bij theater@parkdeoudekwekerij.nl. Voor informatie kunt u bellen met 072-5154242.

Tot ziens tijdens de Open Podia,
Vereniging Vrienden van het Park De Oude Kwekerij,
werkgroep theater,
Petra van Rijn, Jos Res, Jaap Zwaag en Karel Beentjes.

Terugblik met enkele foto’s van Rob Wokke:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *