Laatste Open Podium De Oude Kwekerij op 23 september

Het laatste Open Podium van het seizoen in Park De Oude Kwekerij op zondag 23 september kent weer een grote variatie aan artiesten, die allemaal belangeloos hun bijdrage leveren aan een gezellige middag in het amfitheater. Mandy Lodder (zie afbeelding) presenteert op haar eigenwijze wijze het programma van de middag.
Er komt een voorstelling door Toneelvereniging Victorie. Dit is een nieuwe jeugdtoneelvereniging die voor het voetlicht treedt met de première van het stuk ‘In sprookjes weet je ‘t nooit.’

Onder de naam ‘Lieder’ spelen Ed en Erik Braakman op gitaar en mondharmonica  pop-, soul- en countrycovers van Waylon en andere helden, met zang van Liesbeth Haringsma.

Ook het Elma Nijhuis Trio geeft acte de présence. Deze geroutineerde musici spelen en zingen een mengeling van jazzy nummers en bossa nova.

Verder brengt  de Alkmaarse dichteres Apollonia eigen gedichten ten gehore  in samenspel met de Argentijnse gitarist Rene de Mar.

De Alkmaarse stemkunstenares Damaris Kort  treedt  op met een act die organisatie en publiek zal verrassen door de nieuwe klanken die ze vindt en uitprobeert, al dan niet met inzet van het publiek.

Kortom, het belooft een genoeglijke herfstmiddag te worden. Bij regen zet de organisatie een tent op, of wordt uitgeweken naar het parkhuis. Bij extreme hitte wordt het podium verplaatst naar de schaduw van de bomen.

Het parkhuis, de kantine van het park, is open voor een drankje na afloop. De toegang is vrij, wel wordt er een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd.  De middag begint om 14.00 uur en is rond 16.00 uur afgelopen.

Park De Oude Kwekerij ligt aan de Jan van Scorelkade 6, aan de noordzijde van station Alkmaar achter molen De Eendracht. Hier kan niet geparkeerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *