Jaarverslag theatergroep

2021

Ook in 2021 hebben we geen Open Podia kunnen organiseren. Als werkgroep theater hebben we daar meerdere malen onderling overleg over gepleegd.

Corona speelde ons parten. We konden niet voldoen aan de anderhalve meter afstand die ook voor ons theater gold. Bij een Open Podium zijn bezoekers niet verplicht de hele voorstelling bij te wonen. Daardoor kunnen we geen plaatsen toekennen. Bovendien maakt ons theater deel uit van een openbaar park. We hopen dat u er begrip voor heeft dat het niet kon binnen de Coronagrenzen hoe graag we ook gewild hadden.

Gelukkig is ons theater wel voor andere doeleinden gebruikt, zoals: lekker in de zon zitten, yoga en gymnastiek, enkele besloten optredens, en peuters die hun klimkunsten oefenen.

2022

We hopen dat in 2022 Corona ons niet opnieuw in de weg gaat zitten. Voor 2022 hebben we al vast wel de data van de Open Podia vastgesteld. Als het mag, gaan we ervoor.

De data zijn de volgende zondagmiddagen met aanvang 14.00 uur: 10 april, 8 mei, 12 juni, 10 juli, 7 augustus en 11 september 2022

Werkgroep

De werkgroep is in 2021 in tact gebleven en wil ook in 2022 doorgaan. Hopelijk zien we elkaar terug bij ons Open Podium in 2022.

Vereniging Vrienden van het Park De Oude Kwekerij,

werkgroep theater,

Jos Res, Jaap Zwaag, Petra van Rijn en Karel Beentjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *