Inschrijving Volleybal Toernooi (27-8) is geopend!

In 2019 werd voor het laatst het Volleybal Toernooi in ons park georganiseerd. Doe jij ook mee?

De meeste teams komen uit Alkmaar en wonen in de wijken/buurten Bergermeer, Bergerhof, Blaustraatkwartier en het Rembrandtkwartier. Maar dat betekent niet dat andere teams daar ook vandaan moeten komen! Het is een toernooi voor amateurs dus trommel al je vrienden, familie en buren op en vorm samen een team.

Voor de kids hebben we springkussens geregeld en kun je naar harte lust spelen in het park op de verschillende speeltoestellen midden in de natuur! De vrijwilligers zijn de hele dag in touw om er weer een groot sportief evenement van te maken. Met een bar, muziek en lekkere dingen om te eten. De deelnemers van het volleybaltoernooi betalen slechts 10 euro per persoon maar krijgen daarvoor ook nog eens een heerlijke maaltijd. Aanvang is om 12.00 en de wedstrijden duren tot en met ca. 17.00

Aansluitend door naar het Parkfeest!

En daarna gaat het Parkfeest meteen van start. Er draait een DJ en we hebben de Beejay & The Memphis Project weer te gast. Een super goede live band die je niet wil missen!

Toegang tot het toernooi en het Parkfeest is gratis. Wil je meedoen aan het Volleybal Toernooi dan is aanmelden verplicht via www.feestinonspark.nl

Korte terugblik van voorgaande jaren

Één reactie op “Inschrijving Volleybal Toernooi (27-8) is geopend!”

  1. Goedemorgen!

    Voor mijn verjaardag organiseer ik een sportieve dag en daarbij wil ik ook twee volleybal veldjes neerzetten. Is er een mogelijkheid deze van jullie te huren/lenen? Dat zou echt super zijn. Ik hoor het graag. Mijn verjaardag vier ik op zondag 7 augustus.

    Met vriendelijke groet,
    Stefan Kuijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *