Festival voor Kika op 21 oktober

Op zondag 21 oktober van 13.00 uur tot 18.00 uur organiseert Jessica Kuijper een benefiet festival  in Park De Oude Kwekerij voor haar schoonzus Sandra Vleerlaag die op 4 november de marathon van New York loopt voor  Kika kinderen kankervrij. Park de Oude Kwekerij ligt tussen de Alkmaarse woonwijken Bergerhof en Bergermeer aan de Jan van Scorelkade.

Er is geen entree, Jessica hoopt zo veel mogelijk geld op te halen door giften en verkoop van artikelen, zoals snoepjes en chips. Met dank aan de medewerking van heel veel lieve mensen, van het park en van de band is er een ontzettend mooi programma samengesteld. Bij het vaststellen van het programma speelt sport een belangrijke rol. Denk hierbij aan voetbal, zumba en bootcamp. Ook voor de kinderen en volwassenen die niet willen sporten is er voldoende te doen. Er is een rommelmarkt, schminken, een grabbelton, een spel en een loterij, waarvoor het Filmhuis Alkmaar een Goody Bag beschikbaar heeft gesteld. Natuurlijk is het parkhuis open voor een drankje. Om 17.00 uur komt de band Jus uit Heiloo en zij zullen het festival op een geweldige manier afsluiten.

Verdere informatie bij Jessica Kuijper, mail jestas90@hotmail.com

afbeelding: Ben Bras

Verslag:

Kika-evenement 21 oktober
 
Het was een mooie dag in het park De Oude kwekerij op 21 oktober. Een onverwachts mooie herfstdag voor een evenement waar alles in het teken van Kika stond. Er was een kleine rommelmarkt, leuke sportieve activiteiten en er werd lekkere koffie met cake geserveerd. Daarnaast liepen de Belgische wafels ook heel goed en met dank aan Filmhuis Alkmaar hadden we een leuke loterij. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt met “roof de vlag” en voetbal. De band Jus die het evenement afsloot deed dat echt op een fantastische manier. Dankzij de vrijwilligers, de band Jus en met dank aan barman Hans hebben we een enorm mooie opbrengst opgehaald van € 570,–. Wie weet voor herhaling vatbaar. We kijken in ieder geval terug op een mooie dag met dank aan lieve mensen

en, ook aan John Leek,
 
Jessica Kuijper, organisator Kika-evenement.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *