De JOL gaat online!

Hier een bericht voor alle fans van de Jol!!                     

Door de Corona-maatregelen die de gemeente heeft moeten nemen gaat de JOL dit jaar niet door zoals jullie dat gewend zijn (lekker huttenbouwen, spijkers ruilen, spelletjes doen etc. etc.).

Dat is natuurlijk vreselijk balen! Maarrrrrr….. er is toch een beetje goed nieuws: de JOL gaat Online!!

Van maandag 10 augustus t/m vrijdag 14 augustus gaan wij online met jullie aan de slag met het bouwen van hutten, het maken van knutsels, het doen van een vossenjacht en nog veel meer!!

Via de facebookpagina van de JOL krijgen jullie (en jullie ouders) iedere dag instructies over wat we gaan doen en daar zijn soms ook leuke prijzen mee te winnen. Op de vrijdag gaan we een echte slotavond organiseren, met live optredens (vanuit je eigen tuin) en een jury die deze gaat beoordelen.

Kortom: de JOL komt naar jullie toe deze zomer!!!!! (en natuurlijk doen wij dat Corona-proof)

Opgeven voor de activiteiten is niet nodig (behalve voor de slotavond). Je kunt gewoon meedoen als jij er zin in hebt!

Houd dus de site van de JOL en vooral de facebookpagina van de JOL in de gaten, want daar verschijnt binnenkort het programma (en daarnaast een lijstje met benodigdheden die jullie/jullie ouders, hiervoor aan kunnen schaffen) zodat jullie iedere dag volop mee kunnen doen met de leuke, spannende en gezellige activiteiten voor jong en oud(er).

Tot gauw!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *