Bestuursleden die komen en die gaan

Onze voorzitter Eric Otten gaat binnenkort aftreden. Eric is verhuisd naar Oudorp, hij vindt het niet passend om dan nog voorzitter te zijn van een Parkvereniging in Alkmaar West omdat hij van mening is dat deze uit een van de drie wijken moet komen. We gaan hem missen.

Gelukkig hebben we een goede opvolger gevonden: we hebben Bart-Jan Freriks bereid gevonden om het voorzitterschap op zich te nemen. Als u al wat langer bij het Park betrokken bent dan weet u dat Bart-Jan in het verleden ook een aantal jaren de voorzitter is geweest. Fijn dat hij weer terug heeft willen komen in die rol.

Bart-Jan is nu penningmeester, Walter Wildöer is bereid om die rol over te nemen.

Walter is al jaren de secretaris. Hij wil dan ook wel zijn secretarisschap overdragen aan iemand anders. Die vacature is nog niet ingevuld.

Walter is ook degene die de verhuur van het Parkhuis regelt. Die rol gaat hij niet meer alleen doen, maar samen met Burde Koopman (Burde is bestuurslid). Boekingen voor de ene maand regelt Burde, de andere maand doet Walter, enzovoorts. Dat scheelt voor Walter al heel wat werk.

Burde gaat per direct stoppen als bestuurslid namens de Bergerhof. Roland Kebel is bereid hem op te volgen. Roland zal zich binnenkort in een nieuwsbrief aan u voorstellen.
Welkom Roland en veel plezier in je nieuwe functie!

En tot slot zal Lien Kroon over enige tijd ook stoppen met haar bestuurslidmaatschap namens de JOL. Ze heeft zelf een opvolger gezocht en gevonden in de persoon van Geert de Graaff. Geert is al jaren bij het Park betrokken, we kennen hem dus goed. Alvast welkom Geert, en veel plezier in je nieuwe functie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *